Medvindsrittet-Quiz

Medvindsrittet-Quiz'en

Hva blir snittfart for årets ritt?
Send ditt forslag (km/h med 2 desimaler) til pressekontakt og bli med på trekning av unike premier.)




tirsdag 31. januar 2012

Medvindsrittet 2012

Ny vår for Medvindsrittet  SANDNES: I juni i fjor ble det eksklusive Medvindsrittet arrangert for første gang. Turen gikk i strålende vær og i medvind fra Sandnes til Egersund, og selv om det var tildelt 12 faste startplasser i den såkalte Magnificent 12, var det bare 10 startende som rullet ut fra Sandnes i 9-tiden om morgenen. Ved målgang i Egersund om ettermiddagen var dette tallet redusert til 8, men av helt naturlige årsaker.




Sommeren 2011 var kanskje ikke den beste værmessig, men under Medvindsrittet 11. juni var det strålende vær sørover Jæren. Medvind var det også, selv om vindstyrken var svak. Her er rittdeltakerne samlet under en pitstopp på Ogna.
Suksessen fra i fjor ga definitivt mersmak, og til sommeren er det klart for et nytt sykkelritt i medvind. Mens det i fjor lå litt prestisje i å sykle samme dag, men motsatt veg som et annet stort ritt i distriktet, er løypetraseen for i år foreløpig ikke bestemt. Det er heller ikke datoen for rittet, men Rittledelsen vil i løpet av kort tid komme sammen for å diskutere disse detaljene. Hovedprinsippet fra det første Medvindsrittet ligger likevel fast: Rittet skal foregå i medvind.


Det er også forventet at alle i Magnificent 12 stiller på startstreken denne gang, og som i fjor åpnes det også for tilleggsdeltakere i form av såkalte wild cards. Disse må det søkes om på forhånd til Rittledelsen, som står helt fritt til å vurdere søknaden på generelt grunnlag.

Mæ kjeme me ny info om short time..




(30.01.2012 kl 06:00)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar