Medvindsrittet-Quiz

Medvindsrittet-Quiz'en

Hva blir snittfart for årets ritt?
Send ditt forslag (km/h med 2 desimaler) til pressekontakt og bli med på trekning av unike premier.)




mandag 6. februar 2012

Medvindsrittet kjører reprise

 

SANDNES: Som SAKMIL-nyhetene kunne melde i forrige uke, er alt klart for en ny utgave av Medvindsrittet til våren. Suksessen fra i fjor skal definitivt gjentas, og det er forlengst vedtatt at også årets ritt skal foregå i medvind.
I forrige uke møttes Rittledelsen for Medvindsrittet for å diskutere de ulike alternativene for årets ritt. I utgangspunktet var det ikke lagt noen føringer på verken løypetrasè eller dato, men det ble raskt oppnådd enighet om at det ikke var nødvendig å endre på mye i forhold til i fjor.
Dermed foregår Medvindsrittet 2012 lørdag 9. juni i år, og dersom været er slik det skal være går starten klokken 09:00 fra Sandnes Kulturhus. Ferden fortsetter så sørover langs samme løype som i fjor, og langt på veg med de samme stoppestasjonene. Målgang er forventet i Egersund en gang utpå ettermiddagen, og her er det både dusje- og andre forpleiningsmuligheter.

Medvindsrittet løype
Medvindsrittet sin trasè blir som i fjor, da den ble målt til 74.6 km fra start til mål. Rittet blir avviklet lørdag 9. juni.
Foto: Google Maps

Rittledelsen har imidlertid tatt høyde for at vinden for en gangs skyld blåser andre vegen på denne samme dagen som et visst annet sykkelritt i distriktet. Hvis de siste værvarslene går ut på dette, snus løypetraseen rundt, med start fra Egersund Jernbanestasjon og målgang på Sandnes. For øvrig blir det få endringer i forhold til hovedopplegget. I tillegg er det også utarbeidet en hemmelig Force Majeur-klausul.
Quiz-Trond har fått et særlig ansvar etter Rittledelsens siste møte, og dette går ut på å sørge for den nødvendige logistikken. Ikke minst blir det en prioritert oppgave få hele Magnificent 12 til å stille til start og gjennomføre, og dersom dette ikke lykkes kan det komme på tale med eksklusjoner.

(06.02.2012 kl 06:00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar