Medvindsrittet-Quiz

Medvindsrittet-Quiz'en

Hva blir snittfart for årets ritt?
Send ditt forslag (km/h med 2 desimaler) til pressekontakt og bli med på trekning av unike premier.)




mandag 9. juli 2012

Medvindsrittet med september-start

SANDNES: På grunn av lettere kaotiske tilstander ble Medvindsrittet i år utsatt fra sin oppsatte dato 9. juni. Det har imidlertid vært bred enighet om at rittet likevel måtte finne sted denne sommeren, og etter lengre tids ordskifte har Rittledelsen nå kommet frem til en ny dato for det viktige rittet.
Lørdag 1. september er nå årets offisielle dato for Medvindsrittet, som i utgangspunktet følger samme løype som i fjor. Det vil si at turen starter på Sandnes klokken 09:00 og så går sørover med ulike stoppesteder underveis, før det blir målgang i Egersund utpå ettermiddagen en gang. Her blir det også dusjing og bespisning, og siden datoen nå også faller på en OGMS-lørdag blir det garantert støttemøte i Okka By.
Selv om vinden mest trolig blåser i ryggen sørover langs jærkysten denne lørdagen, er dette på ingen måte garantert. Dermed kan det bli endringer i opplegget, men dette vil Rittledelsen eventuelt komme tilbake til. I mellomtiden er det bare for førstestarttolveren Magnificent 12 og eventuelle Wild Cards (ekstradeltakere etter søknad) å sette av dagen i kalenderen.
(09.07.2012 kl 06:00)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar